top of page

West London Tennis Centre - Junior Membership

Public·15 members
Christopher Crank
Christopher Crank

Tako Mi Svega.zip


Milošević: Evo godina od kad sam došao ovdje vuče, tačno sad na sud. Tri sad na ljeto, tačno tako cuce. I sedam i nešto prije pokupio, desetka vuče. Spreman sam od prvog dana vuče na ovo i na sve ostalo, znao sam sa čime imamo posla, vjeruj mi da pičim ovo lagano i odma da ti kažem, naravno među nama, opet ću vuče u lov, tako mi svega.
Tako mi svega.zipVreme je da se reorganizujete. Čišćenje kako u svom domu tako i na radnom mestu stvoriće vam ambijent za realizaciju mnogih poslovnih projekata. Ali, ako se na trenutak isključite iz svih profesionalnih aktivnosti, shvatićete da centar sveta niste vi.


Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.


8 Ovako piše u Svetom pismu: Božja vam je riječ blizu, ona je na vašim usnama i u vašem srcu.[b] Ta je riječ poruka vjere koju propovijedamo. 9 Dakle, ako svojim ustima priznaš Isus je Gospodar i ako u svom srcu vjeruješ da ga je Bog podigao iz mrtvih, bit ćeš spašen. 10 Srcem vjerujemo i tako smo opravdani, a ustima priznajemo vjeru i tako smo spašeni.


Jes` da je ovo bio jedan od najneposećenijih sastanaka, ali će nam sigurno ostati u pamćenju. Da li zbog ličnih obaveza ili zbog trenutnih dešavanja, sastanku smo prisustvovali samo ja, Nikola i Dragan, s tim što su se ova dvojica pojavili tek posle više od sat i po, tako da je sam "sastanak" (ako to može tako da se nazove) trajao svega sat vremena.


Za uvod u tematiku: Crikva budućnosti, čujmo, ča piše o budućnosti civilizacije Englez Brech. Po njem, živiti ćemo u kuća od plastike s uredjaji za klimatizaciju. Kuharic neće biti, jer ćemo jisti u snack-bari. Žene ćedu biti zaposlene u posli, ke mi još ni ne poznamo. Kombinirani automatski pisaći mašini zaminiti ćedu sekretarice. Samo četire dane ćemo djelati u tajednu. Životni standard će se tako poboljšati, da materijalno neće dojti u pitanje, svaki će imat svega dosta. Ali povekšat ćedu se duševne i živčane bolesti. I tabletov ćemo morati zimati već nego ikada, svenek već. Ali dodaje i to, da li će biti ovako, to će pak pokazati budućnost, jer nikakovo ovomu slično prorokovanje nije točno i more biti drugačije. Ovo su prorokovanja na političkom i gospodarstvenom polju. A kako bi mogla izgledati budućnost Crikve? Koncilski dokumenti daju točnu sliku Crikve, kakova bi morala biti, i poziva sve člane Crikve, da se trudu, da se ov plan i izvodi, ostvari.


Moramo se pitati, imamo mi kršćani takovu vjeru, kako ov stotnik, pogan? Morali bi se sramovati pred njim. Isto ne bi se morali sramovati i pred ljudi, ki su druge vjere? Stotnik bio je pogan, ali u srcu je svakomu človiku upisan naravni zakon, ljubav, istina, pravda. Ov stotnik se je sigurno držao, živio po ovi naravni zakoni. Sv. Pavao piše u pismu Rimljanom, da je svakomu človiku upisan naravni zakon u srce./Rim. 2,15./ Kao svaki oficir i ov stotnik je imao slugu uza njega, ki je jednoga dana ubetežao. Svi su otpovidali od njega, samo ov njegov gazda, stotnik ne. Skrbio se je za njega, kao otac za svoje dite.


Sa Urošem se družio i jedan Kos iz Jajca. Njih dvojica i još neki mladići činili su svojevrsnu bandu, švercali su cigare i benzin, krali nasitno. U pola godine, koliko je živio u Mrkonjiću, Kos je uspio da me pet puta izlema. Za razliku od svog ortaka, nikad nije dejstvovao glavom u nos, ograničavao se na to da me šamara i nemilosrdno šuta, istina na osoben način. Jednom, u centru grada, u glavnoj ulici, dok je pričao s drugovima, prišao mi je i iz čista mira počeo da me šamara, a usput je svojim pajdašima nešto objašnjavao, nevezano za moju pojavu. Nije se zalagao svim srcem, tukao je rutinski. To je još više ponižavalo, to što se pravio da me ne primjećuje i tako mi uskraćivao minimalno pravo: da barem budem priznat kao predmet iživljavanja.


Mnoge od tih ideja ugrađene su u takozvani kompromisni okvirni dokument o kojem je svih osam stranaka učesnica prvi put razgovaralo prije otprilike dva mjeseca. Jučer ili prekjučer sam vidio napise u štampi u kojima se spominje neki novi dokument. To, u stvari, nije tačno. To je dokument koji je pripremljen prije otprilike dva mjeseca i koji je dobilo svih osam stranaka učesnica.


Prema globalnim istraživanjima, vrijednost tržišta koje liječi stres i mentalno nas osnažuje do 2024. narast će sa sadašnjih 17,2 na 20,6 milijardi dolara. I najnovije izvješće Global Wellness Instituta također ukazuje na brz porast ove industrije, posebice u segmentu koji nas, usred kolektivne potrebe za katarzom, prije svega oslobađa tog sveprisutnog stresa. Stručnjaci Terma Tuhelj otkrivaju pet wellness trendova koji će nam u tome pomoći, a prakticiraju ih moderne žene širom svijeta.


Trenutačno je toliko negativnih vijesti oko nas, tako da je nužno postaviti granice kad je u pitanju digitalna potrošnja. Mi imamo moć odlučivanja što ćemo od vanjskih podražaja uzeti, a što eliminirati. Moderne žene znaju da je važno priuštiti sebi doživljaje, jer su oni začin života. Wellness oaze mjesta su pozitivnih doživljaja bilo da se želite opustiti u na nekom beauty tretmanu, uživati u terapijama termalnom vodom ili bogatim programima Svijeta sauna.


Evo, pozdrav i od mene! Htio sam osobno odgovoriti na sva pitanja, ali vidim da me kolega već preduhitrio tako da - suštinski, to je to :) Jedino bih dodao, na komentar kolege Bibla, da prilikom prenošenja članaka s nekih susjednih Wikipedija treba paziti da se one stilski i strukturalno usklade s pravilima i smjernicama ove Wikipedije (datoteke, reference, šabloni, kategorije, ...) i da se treba izbjegavati prenošenje članaka o osjetljivim i često neobjektivno napisanim (nacionalnim) temama s dotičnih Wikipedija; dakle, prenošenje nije problem, ali bi isto trebalo pročitati i pregledati članak :) Uostalom, koliko god svi oni dizali halabuku, svojedobno se s ove Wikipedije kopiralo nadugo i naširoko ;)


Sa sportom variramo; velika natjecanja u nogometu i rukometu su pokrivena, imamo solidnu bazu igrača, ali klubovi i repke - štekaju. Isto tako i sve ostalo. Što se tehnologije i nauke tiče, mislim da ni tu nešto ne briljiramo pretjerano, tako da će ti biti dosta tema za pisanje tu. Što se glazbe tiče, tu smo... osrednji. Neke stvari su dobro pokrivene, neke nisu... sve ovisi što te zanima, ali i tu ima područja za rad --E.A.Poe 16:12, 12 juli 2018 (CEST)Odgovori[odgovori]


Protekli tjedan, od utorka do četvrtka, boravio sam u posjetu Kazahstanu, velikoj zemlji u središnjoj Aziji, prigodom sedmog Kongresa poglavara svjetskih i tradicionalnih religija. Još jednom upućujem svoju zahvalu Predsjedniku Republike i drugim vlastima Kazahstana na srdačnoj dobrodošlici koja mi je priređena i na velikodušnom zalaganju oko organizacije. Od srca također zahvaljujem biskupima i svim suradnicima na velikom poslu koji su obavili, a prije svega na radosti koju su mi pružili time što sam ih mogao susresti i vidjeti ih sve zajedno na okupu.


S tim malim, ali radosnim stadom slavili smo euharistiju, također u Nur-Sultanu, na trgu Expo 2017, okruženom ultramodernom arhitekturom. Bilo je to na blagdan Uzvišenja Svetoga Križa. I to nas potiče na razmišljanje: u svijetu u kojem su napredak i nazadovanje isprepleteni, Kristov križ ostaje sidro spasenja: znak nade koja ne razočarava jer se temelji na ljubavi milosrdnog i vjernog Boga. Njemu ide naša zahvala za ovo putovanje i molitva da ono bude bogato plodovima za budućnost Kazahstana i za život Crkve hodočasnice u toj zemlji. Hvala.


Danas se obilježava Svjetski dan borbe protiv Alzheimerove bolesti, koja pogađa mnoge osobe koje su, zato što boluju od te bolesti, često gurnute na rub društva. Molimo za oboljele od Alzheimerove bolesti, za njihove obitelji i za one koji se s ljubavlju za njih brinu, kako bi ih se sve više podržavalo i pomagalo. U molitvu uključujem također muškarce i žene s dijalizom, hemodijalizom i transplantacijom, čiji su se predstavnici okupili ovdje na Trgu. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page